foto_hypotheek.jpg
background_h.png

De beste hypotheek, zonder zorgen genieten van uw woning

U heeft geld nodig voor de aankoop van een huis of voor de verbouwing. Nu zoekt u de hypotheek die het beste bij u past. Daar komen allemaal vragen bij kijken. Hoeveel kan ik lenen? Is een overlijdensrisicoverzekering nodig? Is oversluiten verstandig? Voor welke hypotheekvorm moet ik kiezen? Wat worden de maandlasten?

Jan Theo van Houdt is erkend hypotheekadviseur en altijd op de hoogte van de laatste actuele hypothecaire producten en regelgeving. Op basis van uw persoonlijke situatie en wensen gaat Van Houdt samen met u de uitdaging aan om te zoeken naar de best passende ‘ontknoping’: een hypotheek op maat, aansluitend bij uw behoeften. Een hypotheek die ‘ontzorgt’: u kunt er gerust op zijn dat uw huis goed gefinancierd is en dus zorgeloos genieten van uw woning.

Meer weten over het proces hoe Van Houdt tot een goed hypotheekadvies komt? Lees meer informatie over de stappen van ons adviestraject. Uitgebreidere informatie over onze dienstverlening vindt u in ons dienstverleningsdocument.

038 - 333 25 58 |
www.facebook.com/vanhoudtzeker
www.twitter.com/JTvHoudt