foto_home.jpg
background_h.png

Het leven bestaat uit keuzes maken. Het kiezen van een woonplaats en een passend huis. Het aankopen en vervolgens financieren van een woning. Wel of niet verbouwen? Welke hypotheek past daarbij? En wat als mijn persoonlijke situatie onverwacht verandert?

Al deze keuzes en vragen hebben financiële consequenties en kunnen risico’s met zich meebrengen. En, er worden verplichtingen aangegaan. Belangrijke keuzes dus, die soms ook ingewikkeld kunnen zijn door de wirwar aan mogelijkheden.

Jan Theo van Houdt helpt u met het ontknopen van deze financiële keuzes door advies en dienstverlening op het gebied van hypothecair krediet. Het uitgangspunt is: samen zoeken naar een hypotheek die bij uw persoonlijke situatie past.

Goed adviseren is het wegnemen van onzekerheid. Dit betekent goed luisteren en samen met u de oplossing(en) voor uw vragen vinden. Uw persoonlijke situatie en wensen zijn leidraad voor advies en dienstverlening op het gebied van hypotheken door Van Houdt. Samen de wirwar van vragen ontknopen en zoeken naar een hypotheek op maat, die zekerheid biedt en een gerust gevoel.

 

038 - 333 25 58 |
www.facebook.com/vanhoudtzeker
www.twitter.com/JTvHoudt